főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 381 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Illegális szemétlerakókat fogtak a közterület-felügyelők


2016.04.07. 09:42:54

Illegális szemétlerakókat fogtak a Józsefvárosi Közterület-felügyelet (JKF) munkatársai március 21-én délután. A három férfi építkezésből származó PVC csöveket pakolt le az Asztalos Sándor út 14-16. számmal szemben lévő telekre. A JKF az ügyben szabálysértési feljelentést tett az illetékes kormányhivatalnál.

 

Március 21-én a közterület-felügyelet járőröző munkatársai egy teherautóra lettek figyelmesek az Asztalos Sándor úton, amint arról két férfi csöveket pakolt le, valamint egy harmadik az autóban várakozott. Miután a férfiak igazolták magukat, kiderült, hogy egy közelben munkálatokat végző cég alkalmazottai, és a munkálatokból származó anyagokat kívánták köztéren elhelyezni.

A vizsgálat alatt a közterület-felügyelők megállapították, hogy a férfiaknak nem volt engedélyük a hulladék lerakására. Az esetet súlyosbítja, hogy a kidobott PVC alapú csövek nem lebomló, környezetre káros, veszélyes anyagnak minősülnek. A JKF az ügyben szabálysértési feljelentést tett az illetékes kormányhivatalnál. A szemét elszállításának költségeit az elkövetőkre terhelik.

Ács Péter, a Városüzemeltetési Igazgatóság vezetője korábban elmondta, hogy kerületünkben rendszeresen előfordulnak hasonló esetek. Naponta több tehergépjármű, összesen 12 főnyi személyzettel járja az utcákat, és a szemétgyűjtő edények ürítése mellett intézkednek az illegálisan kihelyezett szemét elszállításáról. 

Jogszabályi háttér

Aki a közterületen, a közforgalom céljait szolgáló épületben, közlekedési eszközön szemetel, ezeket beszennyezi; vagy hulladékot a közterületen engedély nélkül, vagy nem a kijelölt lerakóhelyen lerak, az szabálysértést követ el. A kiszabott pénzbírság akár 150 ezer forint is lehet.

Forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618