főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 381 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Kerékbilincset lopott és erőszakoskodott


2016.04.07. 09:50:44

Példaértékű együttműködéssel kapták el az elkövetőt

A Déri Miksa utcában mintaszerű együttműködés során elfogtak és előállítottak egy közterület-felügyelő ellen erőszakkal fellépő férfit március 31-én, csütörtökön. A férfi ellen közúti veszélyeztetés és ennek során hivatalos személy elleni erőszak, továbbá hivatalos személy sérelmére elkövetett rablás és lopás miatt indult eljárás. (A fotó illusztráció.)

Március 31-én délelőtt a Déri Miksa utcában szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők észrevettek egy szabálytalanul parkoló autót, amelyet korábban már kerékbilinccsel rögzítettek. A bilincs azóta ismeretlen körülmények között eltűnt a kerékről, így a felügyelők megkezdték az autó elszállítását. Miközben hevederekkel látták el az alvázat, megérkezett az autó tulajdonosa, S. Péter, és számon kérte a közterület-felügyelőket.

A felügyelők a szabályoknak megfelelően megtagadták, hogy az eljárást megszakítsák, ezért S. Péter hirtelen kifordította az alvázat tartó hevedereket, beugrott a kocsijába és kitolatott a forgalomba. Tolatás közben megsértette az intézkedő közterület-felügyelő karját, sőt, a szabálytalan parkolást rögzítő kamerát is kitépte a kezéből. S. Péter ezután elhajtott a helyszínről.

A felügyelők azonnal segítséget kaptak egy épp a közelben járőröző rendőrtől, aki értesítette a kerületi rendőri állományt az esetről és a kocsi rendszámáról. Az értesítés után egy egység hamar jelezte, hogy a keresett autó épp előttük áll a piros lámpánál. Az elkövetőt így 2 percen belül, az esettől 200 méterre elfogták és előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra. S. Péter elismerte, hogy jogellenesen távozott a helyszínről, és azt is, hogy a korábban rögzített kerékbilincset ő távolította el a kocsijáról.

A bilincset a lakásán meg is találták. Az is kiderült, hogy a kérdéses autót korábban már kivonták a forgalomból. Az elkövető ellen közúti veszélyeztetés, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy sérelmére elkövetett rablás és lopás miatt indult eljárás. A közterület-felügyelő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618