főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 381 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Regszitráció
Felhasználási feltételek:

v1.1 - Utolsó módosítás: 2008. április 2.

Fórumunkban az egyszeri regisztrációs folyamat elvégzése után, az általad választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával teheted közzé kérdéseidet, üzeneteidet, véleményed. A regisztrációhoz egy loginnév, egy jelszó és egy érvényes e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az általad választott azonosító már használatban van, nem fogsz tudni regisztrálni az adott néven: ez esetben kérjük, válassz másikat. A regisztrációs űrlap további mezőinek kitöltése nem kötelező.

A fórum bárkinek lehetőséget nyújt az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy sem a hozzászólók, sem pedig a fórumot üzemeltető Bikemag Kft. jogai ne sérüljenek a fórum használata során, felhívjuk figyelmed a következő szabályokra, melyek minden hozzászólóra egyformán vonatkoznak a fórumon.

Moderálva lesznek azok a témák/hozzászólások illetve kitiltva (ban) azok a felhasználók, amelyek az alábbi szabályok bármelyikét sértik:

1. Személyeskedő - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát sértő hozzászólások. Nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adó megnyilvánulások. A fentiek megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd még: "Moderálási alapelvek").

2. Bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást ábrázoló hozzászólások. Az ilyen szöveges és képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása.

3. Politikai állásfoglalást tartalmazó, illetve ilyen célból létrejött megnyilvánulások. Valamelyik aktuális politikai csoport (kormánypárti vagy ellenzéki: egyre megy) érdekeit képviselő online magazinok tartalmi anyagainak linkelése.

4. A Szerzői Jogi Törvény vonatkozó részeinek figyelmen kívül hagyása képek, információk beillesztésekor.

5. A Bikemag Kft. üzleti érdekeit sértő bejegyzések. Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás.

6. Aláírásban bármiféle üzleti tevékenység megjelenítése. Törlésre kerül minden olyan aláírás, amely üzleti tevékenységre hivatkozik, kis- vagy nagykereskedés honlapjára linkel. Kivétel: Bikemag Piactér adatlapra mutató hivatkozás - figyelem: NEM kiírni hogy "XY márkájú termék eladó"!

7. A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév használata, illetve már meglévő nevekhez nagy mértékben hasonlító felhasználónév regisztrálása). Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó. E szabály alól kivételes esetben - előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátoraitól.

8. Obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.

9. Mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi email címe, telefonszáma. Ilyen jellegű adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetőségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: email, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet. Annak, aki az elérhetőségeket nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, súlyos következményekkel számolhat.

10. Moderátor által törölt hozzászólás visszamásolása.

11. Szándékos flood vagy reklám esetén. Észrevételed, mondandód csak egy topikba írd bele, a többit töröljük.
Felhasználónév:
(A felhasználónevét a későbbiekben is módosíthatja.)
Jelszó:
(Javaslat: Ne használjon ékezeteket; kis- és nagybetű érzékeny mező; azok a jelszavak melyek számokat is tartalmaznak, nehezbben törhetők fel.)
Jelszó mégegyszer:
(Gépelje be ismét a fentebb megadott jelszavát.)
E-mail cím:
(A rendszer a regeisztráció véglegesítéséhez egy
levelet küld a megadott címre.)
E-mail cím mégegyszer:
(Gépelje be ismét a fentebb megadott e-mail címét.)
Születési év:
(Pl.: 1977; Statisztikai adat)
Neme:
(Statisztikai adat)
férfi

Hírlevélre feliratkozok:
(Időszakos, elektronikus formában kiküldött HLSZ hírlevél, hírekkel, újdonságokkal)
igen
nem

Elfogadom a felhasználási feltételeket.

Kód

A fenti kódot írja be. Kis és nagy betük nem különböznek.

 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618